Saltar al contenido

APRENDRE DE CUINAR

enero 4, 2021

Descargar APRENDRE DE CUINAR pdf gratis

Sinopsis de APRENDRE DE CUINAR

Un cl#ssic dels manuals de cuina que reeditem en versi# actualitzada.
Aprendre de cuinar #s un manual cl#ssic de la cuina de cada dia, on trobareu plats f#cils de fer, elaborats amb ingredients que estan a l’abast i que solucionen sense dificultats el menjar diari, d’acord amb els nostres gustos tradicionals i respectant la dieta mediterr#nia. El prop#sit d’aquest llibre #s aconseguir que el menjar diari no sigui mon#ton ni pels qui mengen ni pels qui el feu, i que estant la mateixa estona a la cuina pugueu preparar una bona varietat de plats que us permetin fugir de la rutina di#ria. Per# tamb# hi trobareu un toc d’originalitat en algunes receptes per a dies festius o especials, que us faran quedar molt b# amb els convidats.
Aquesta edici#, revisada i actualitzada, es divideix en dues parts. La part te#rica us ajudar# a resoldre els problemes que poden sorgir en q#estions relacionades amb el menjar: comprar, la conservaci# dels aliments, la cocci#, escollir un men#, parar la taula, aprofitar les sobralles, etc. La part pr#ctica la componen m#s de 300 receptes explicades pas a pas i classificades tem#ticament.
Les pautes, els trucs i les receptes adients per assegurar l’#xit a la cuina i a la taula, tant en els #pats de cada dia com en les ocasions especials.

Ver más

ASSUMPTA MIRALPEIX
Assumpta Miralpeix es profesora de cocina y nutrición en l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. Se formó en la Escuela de Cocina Cordon Bleu de París. Ha estado colaboradora habitual en diferentes medios de comunicación y ha publicado diferentes libros de cocina especializados en gastronomía, dietas especiales (para hipertensión, colesterol, diabetes…), colectividades, alimentación infantil, e historia y protocolo en el entorno de la mesa. Entre sus libros destacan: Cocina para singles (2008); Cuina de mercat (2005); Comer bien con hipertensión, en colaboración con el Dr. Jaume Clapés (2006); Alimentación y diebetes, con el Dr. Daniel Figuerola (2004); Cuina i menús d’ara (2003); Prepara tus menús para toda la semana (2001); L’alimentació infantil. Nens i nenes de 3 a 12 anys, con el Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (2001); La alimentación infantil (1998); Aprendre de cuinar (1997), y Colesterol y dieta, con el Dr. Jaume Clapés (1996). También ha colaborado en el libro de Santi Santamaria Santi Santamaria entre llibres i fogons (2005).
Ver ficha del autor

Datos del libro
Categorías:

Cocina

Recetarios


«APRENDRE DE CUINAR epub»

SOBRE EL ARCHIVO

Tipos de archivo:

  • ✅ PDF
  • ✅ EPUB
  • ✅ MOBI

Datos del archivo:

  • Descargas: 541
  • Vistas: 1432
  • Tamaño: 941KB

Ver más libros de cocina

Bajar APRENDRE DE CUINAR epub gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -