Saltar al contenido

L AMOR ET FARA IMMORTAL

junio 18, 2020

Descargar L AMOR ET FARA IMMORTAL pdf gratis

Descripción

El meu pare va morir dues vegades. La primera, un matí assolellat en el qual l’Alzheimer va ennuvolar la seva ment i em va oblidar. La segona, tres dies abans de Nadal, quan, convertit en el Bolero de Ravel, va deixar de respirar. Aïllat del món entre sentiments de culpa i alleujament, no podia deixar de plorar i somiar-lo. Perdut en la seva enorme absència, vaig buscar en les vides d’altres homes i dones que havien passat pel mateix que jo una explicació a totes les emocions que m’aclaparaven. De la mà de les deesses gregues del destí, vaig emprendre un viatge per l’espai i el temps per trobar respostes. Vaig volar fins a la cofurna on Verdi va compondre Nabucco; a la bromosa estació de tren on la Clara Schumann es va acomiadar per sempre més de Johannes Brahms; a la nit màgica en la qual Joaquín Rodrigo va donar vida al Concierto de Aranjuez… i a la tarda de primavera en la qual el meu pare va arribar a casa amb tres petits xiprers.
Ells em van descobrir el camí de retorn a la vida. Ells em van ajudar a evitar que el meu pare morís per tercera vegada. Ells van ensenyar-me que l’amor pot fer nos immortals.
Datos del libro

Páginas del libro: 296

Editorial: ARA LLIBRES

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788416154906

Fecha de publicación: 2016

Editado en: BARCELONA

Traductor: PERE FERNÁNDEZ I RAMOS

Categorías:
Música
Música

RAMON GENER I SALA

«L AMOR ET FARA IMMORTAL epub»

l amor et farà immortal-ramon gener i sala-9788416154906

SOBRE EL ARCHIVO

Tipos de archivo:

  • ✅ PDF
  • ✅ EPUB
  • ✅ MOBI

Datos del archivo:

  • Descargas: 541
  • Vistas: 1432
  • Tamaño: 941KB

Ver más libros de música

Bajar L AMOR ET FARA IMMORTAL epub gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -