Saltar al contenido

PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIO INFANTI L DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TEMARI DE LA PART

septiembre 15, 2020

Descargar PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIO INFANTI L DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TEMARI DE LA PART pdf gratis

Sinopsis de PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ INFANTI L DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TEMARI DE LA PART

El present volum desenvolupa les matèries específiques per a la preparació de les proves d’accés a les places en règim de personal laboral fix de Tècnic/a Especialista en Educació Infantil del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, publicades al DOGA núm. 8168, del 3 de juliol de 2020.
Conté els temes 1 a 4 referents al marc normatiu i competències professionals, i els temes 1 a 15 sobre l’educació infantil, que s’inclouen en la part específica del programa de matèries, convenientment desenvolupats i actualitzats fins a la data d’edició, mitjançant la incorporació de les novetats legislatives que els afecten.
Pot complementar el seu estudi amb el nostre manual de qüestionaris tipus test, amb els quals podrà autoavaluar-se i entrenar-se eficaçment en exercicis similars als que li seran proposats a l’oposició, constituint una eina didàctica de gran interès i utilitat.
El Programa es completa amb un altre volum que recull els 6 temes de la part general i una bateria de test sobre cadascun d’aquests.
Esperem que aquest material formatiu li sigui d’utilitat per tal d’aconseguir el lloc de treball desitjat.

Ver más

Datos del libro
Páginas del libro:
456
Editorial:
MAD
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788414238967
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES

Categorías:

Oposiciones


«PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIO INFANTI L DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TEMARI DE LA PART epub»

SOBRE EL ARCHIVO

Tipos de archivo:

  • ✅ PDF
  • ✅ EPUB
  • ✅ MOBI

Datos del archivo:

  • Descargas: 541
  • Vistas: 1432
  • Tamaño: 941KB

Ver más libros de oposiciones

Bajar PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIO INFANTI L DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TEMARI DE LA PART epub gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -