Saltar al contenido

SETAS: LA SAZON DE BOSQUES Y PRADOS

noviembre 30, 2020

Descargar SETAS: LA SAZON DE BOSQUES Y PRADOS pdf gratis

Sinopsis de SETAS: LA SAZON DE BOSQUES Y PRADOS

«SETAS. LA SAZÓN DE BOSQUES Y PRADOS es el quinto libro de la serie Con Sabor a Mediterráneo. En esta ocasión os ofrecemos un repertorio de platos
elaborados con setas de todo tipos. Un abanico de sabores y aromas de bosques otoñales y prados de primavera. Encontraréis desde pastas, arroces, ensaladas, cocas, pasteles salados, hasta huevos, carnes e incluso pescados.
Como siempre, recetas factibles en casa, con base clásica y toques de actualidad.»
Ver más

MARIONA QUADRADA

Mariona Quadrada (Reus, 1956) es va llicenciar en filologia catalana l’any 1979 per la Universitat de Barcelona. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència»El paisatge de secà»en el marc del Segon Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Actualment continua la tasca culinarioeducativa i segueix recollint les seves experiències en llibres com aquest. Josep Borrell va cursar estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. S’ha encarregat de la il·lustració fotogràfica de guies i llibres de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d’arquitectura, fotografia i moda, i ha il·lustrat, també, catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma, i ha fet reportatges fotogràfics en 31 països.
Ver ficha del autor

Datos del libro
Categorías:

Cocina

Recetarios


«SETAS: LA SAZON DE BOSQUES Y PRADOS epub»

SOBRE EL ARCHIVO

Tipos de archivo:

  • ✅ PDF
  • ✅ EPUB
  • ✅ MOBI

Datos del archivo:

  • Descargas: 541
  • Vistas: 1432
  • Tamaño: 941KB

Ver más libros de cocina

Bajar SETAS: LA SAZON DE BOSQUES Y PRADOS epub gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -